Naar website hartog & bikker

Leren en werken

Wil jij graag aan de slag in de transport en logistiek? Heb je talent, maar nog geen vrachtwagenrijbewijs of heftruckcertificaat? Ook dan kun je bij ons vooruit! We betalen je opleiding, bieden een leeromgeving met een eigen mentor en helpen je goed op weg. Zo kun je je blijven ontwikkelen en wacht er altijd weer een nieuwe uitdaging.

Chauffeur worden bij Hartog & Bikker

De vrijheid, baangarantie, je eigen vrachtwagen en ervoor zorgen dat alles doorstroomt. Droom jij van een baan als vrachtwagenchauffeur en ben je nog niet in bezit van je CE rijbewijs met code 95? Dan is Hartog & Bikker hét bedrijf om je droom te verwezenlijken. Je kunt nu de opleiding tot vrachtwagenchauffeur volgen, je CE rijbewijs halen en leren van een van onze ervaren mentorchauffeurs. Onze partner Randstad Transport helpt je op weg.

Doorgroeien in de logistiek

Of je nu start als orderpicker, co-packer of heftruckchauffeur, in de logistiek kun je bij ons alle kanten op. Kun je al uit de voeten met een heftruck met 2 vorken en lijkt het besturen van een grote heftruck voor 4 of 6 ton je een mooie volgende stap? Of wil je het liefst doorgroeien naar een pendelchauffeur met een T-rijbewijs? Ook daarvoor ben je bij Hartog & Bikker aan het juiste adres. Onze partner Actief Werkt! regelt jouw opleiding en vindt de baan die bij jou past.

BBL: geld verdienen tijdens je opleiding

Dat kan als je via een BBL-traject bij Hartog & Bikker aan de slag gaat. Tijdens je opleiding verdien je meteen je eigen salaris. Het BBL-traject van werken en leren in de transport en logistiek duurt 1 tot 3 jaar. In samenwerking met een ROC krijg je 1 dag per week theorielessen en ga je 4 dagen per week in de praktijk aan de slag. Je kunt je opleiding uitbreiden met het behalen van je rijbewijzen. Werk jij liever dan dat je op school zit? En wil jij een opleiding met baangarantie? Check de mogelijkheden via onze partner STL.

Open dagen voor nieuwe chauffeurs

Wil jij meer weten over het werken in de dynamische wereld van transport en logistiek? Dan ben je van harte welkom op de “Ik word vrachtwagen chauffeur”-instapdagen. Op een instapdag beleef je hoe het er in de wereld van transport en logistiek aan toe gaat. Zoek je een baan met vrijheid én zekerheid? Ook in 2024 organiseert STL speciale Instapdagen voor aankomend chauffeurs. Er staan er maar liefst 20 op de planning! Volg de link voor een locatie bij jou in de buurt. 

job alert!